πήγασος

κρουαζιέρες


χάρτης Ναυπλίου, τοποθεσία, πληροφορίες και ομιλούμενες γλώσσες:

 
Δείτε μεγαλύτερη χάρτη

διεύθυνση:

Σέκερη 37,

Τολό 21056, Ελλάδα

Τηλ: 27520 59430, 58310
Fax. +30 27520 59661
 

e-mail: sales@pegasus-cruises.gr
 

website: www.pegasus-cruises.gr

Γλώσσες

αγγλικά, ελληνικά, γαλλικά


Το Pegasus Cruises σας προσφέρει κρουαζιέρες από το Ναύπλιο και το Τολό στα γραφικά νησιά του Σαρωνικού, Σπέτσες, Ύδρα και τη μαγευτική Μονεμβασιά με τα πανέμορφα κάστρα.

Οι κρουαζιέρες γίνονται από τον Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβρη. Μαζί με τις μονοήμερες εκδρομές στην Μονεμβασιά, Ύδρα και Σπέτσες, οργανώνουμε επίσης μπάρμπεκιου και βραδυνές κρουαζιέρες. Τα πλοία μας είναι διαθέσιμα όλο τον χρόνο και για πάτρυ, εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσια και γκρούπ κρουαζιέρες.

Το 1967 τρία αδέλφια ξεκίνησαν την επιχείρηση με ξύλινο παραδοσιακό καΐκι το “Μανταλένα” που χώραγε 50 άτομα και κάνοντας πικ-νικ, μπαρμπεκιού και εκδρομές στις Ύδρα-Σπέτσες, ξεκίνησε έτσι η παράδοση στην περιοχή Άργους-Ναύπλιο-Τολό.

Το 1976 κατασκευάστηκε το πανέμορφο ξύλινο πλοίο “Pegasus” από τεχνήτες της περιοχής και τα ίδια τα αδέλφια. Το “Pegasus” έγινε αμέσως δημοφιλείς στην περιοχή. Το “M/V Mantalena”, με μήκος 45 μέτρα και χωριτικότητα 500 ατόμων, κατασκευάσθηκε για πιο μακρυνές και άνετες κρουαζιέρες.

Το 1997 προστέθηκε το “Alkyonis” , 40 μέτρα μήκος και χωριτικότητα 300 ατόμων, για να εκπληρωθούν οι τουριστικές απαιτήσεις της παριοχής, παρέχοντας άνεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις κρουαζιέρες που προσφέρουμε πατήστε εδώ

 

 

The design of nafplion.gr, content and photographs are copyright © 2008 - 2009 The website is maintained and hosted by e-magine solutions, Nafplion